POSLOVNI PROSTORI

Ponuda poslovnog prostora
Dobrodošli u Von Poll nekretnine! U sektoru poslovnih prostora predstavljamo Vam atraktivne stambene i poslovne zgrade kao i nekretnine koje se daju na prodaju. Ovdje ćete pronaći i opsežnu ponudu uredskih i poslovnih prostora kao i nekretnina koje se daju u najam.

POSLOVNI PROSTORI – ULAGANJE U NEKRETNINE

Naši investicijski stručnjaci rado će Vam predstaviti stambene i poslovne zgrade kao i nekretnine za obavljanje obrtničke djelatnosti koje se prodaju, a trenutačno se nalaze u našem portfelju. Vlasnici koji žele prodati nekretninu u koju ulažu također se mogu pouzdati u naše stručne savjetnike za nekretnine certificirane pri Njemačkoj industrijskoj i trgovinskoj komori (IHK) kao i u certificirane neovisne vještake za procjenu vrijednosti nekretnina (PersCert®). Široka mreža kontakata i opsežna baza podataka naših klijenata jamče da će se oni koji prodaju nekretninu brzo susresti s potencijalnim kupcima.

POSLOVNI PROSTORI – DAVANJE U NAJAM

Stručnjaci Von Poll nekretnina zaduženi za Poslovne prostore rado će Vam pomoći u davanju u najam uredskih prostora i maloprodajnih prostora. Oni imaju višegodišnje iskustvo u davanju u najam poslovnih prostora i raspolažu opsežnom bazom podataka klijenata.