Broj pregledavanja: 480

Šipan - građevinsko zemljište u centru, 803m2

ID: 2083-1

Građevinsko mješovito, prodaja


 

150.000,00 € 1.130.701,65 kn

Grad:Dubrovnik - Okolica

Šira lokacija:Šipanska Luka

Otok:Šipan

Cijena/m²:187,50 €

Površina:800,00 m²


LOKACIJA

Zemljište se nalazi u Šipanskoj luci na otoku Šipanu. Smješteno je na atraktivnoj poziciji, a od rive je udaljeno stotinjak metara. 

Otok Šipan pripada maloj skupini otoka pored Dubrovnika, nazvanoj Elafitski otoci. Iako je površine svega 16 četvornih kilometara, ipak je najveći otok u skupini.

Cijeli otok je Šipan zaštićeno kulturno dobro, a na njemu se nalaze 42 stara ljetnikovca i 34 crkve.Ova oaza mira i ljepote bila je prepoznata kao mjesto ladanja dubrovačke vlastele.

Otok je s kopnom povezan trajektnom i brodskom linijom.

OPIS

Zemljište se nalazi u izgrađenom dijelu građevinskog područja. Nalazi se uz cestu gdje su priključci za struju i vodu, kanalizacija je u izgradnji. Pravilnog je oblika i bez nagiba što olakšava gradnju. Idealno je za mali obiteljski hotel ili luksuznu vilu.

Uz navedenu parcelu površine 800m2, postoji mogućnost kupnje suvlasničkog udjela u susjednim parcelama u iznosu od cca 200m2.

Gradnja je moguća u skladu sa prostornim planom. Ova zona dopušta gradnju jednokatnica s potkrovljem, dvokatnica bez potkrovlja, a osim malih stambenih zgrada, moguća je i gradnja manjih hotela ili apartmana za iznajmljivanje.

Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV.

 

 

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna