Broj pregledavanja: 145

Hvar, Grablje-građevinsko zemljište 600 m2 sa pogledom na Paklene otoke

ID: 1852-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

60.000,00 € 442.967,40 kn

Grad:Hvar

Šira lokacija:Velo Grablje

Otok:Hvar

Cijena/m²:54,35 €

Površina:1.104,00 m²

Površina parcele:1104 m²


LOKACIJA:

Otok Hvar se smatra kraljem među dalmatinskim otocima. Zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i ugodnim ljetima, domaćin je brojnim gostima, znanstvenicima i putnicima namjernicima koji su privučeni raskošnom mediteranskom prirodom, bogatom tradicijom i noćnim životom. Hvar se danas smatra jednim od deset najljepših otoka na svijetu. Dok odvojenost od obale ponekad može biti hendikep, također pruža i zaštitu od tvorničkih dimnjaka, gužvi na cestama i sličnih stvari koje dolaze s civilizacijom.

Do otoka Hvara se može doći trajektom ili katamaranom iz grada Splita ili iz mjesta Drvenika (južno od Makarske). Postoje i sezonske internacionalne linije iz Italije; Ancona - Hvar i Pescara - Hvar, kao i dužobalna linija od Rijeke do Dubrovnika koja staje u Hvaru.

Selo Velo Grablje nalazi se na desetak kilometara udaljenosti, starom i novom cestom, od grada Hvara kojem administrativno pripada.

OPIS:

Zemljište je ukupne površine 1104 m2, od čega se 600 m2 nalazi u građevinskom području, a ostatak zemljišta u vangrađevinskoj zoni. Građevni dio parcele je u zoni "S" - stambena namjena u kojoj je planirana gradnja građevina stambene namjene (obiteljske kuće).

Zemljište ima pristupni put koji nije asfaltiran, struja i voda su odmah pokraj parcele, a kanalizacija na ovom području nije provedena.

Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na Paklene otoke i na more. Nalazi se u zavjetrini te je jako sunčano.

Vlasnici pored ovog zemljišta prodaju i više poljoprivrednih parcela sa maslinama po cijeni od 10 EUR/m2.

Agencijska provizija za kupce iznosi 2% + PDV.

 

Opis nekretnine

  • Pogled na more otvoren
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna