Broj pregledavanja: 963

Hvar, Jelsa - građ.zemljište sa vrhunskim pogledom, 13804 m2

ID: 1056-1

Građevinsko zemljište, prodaja


2.760.800,00 € 

1.794.520,00 € 13.529.071,12 kn

Grad:Jelsa

Šira lokacija:Jelsa

Otok:Hvar

Cijena/m²:130,00 €

Površina:13.804,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


Prodaje se građevinsko zemljište ukupne površine 13.804 m2 na otoku Hvaru, u Jelsi.

Zemljište se nalazi na brdašcu poviše centra te je udaljen svega 150 m zračne linije od mora.

Struja i voda su dovedeni do same parcele, a u planu općine Jelsa je i provođenje kanalizacije. Asfaltirani put vodi do same parcele.

Zemljište se nalazi na uzvisini te se sa njega pruža vrhunski pogled, s jedne strane na Jelsu, a s druge strane na Bol i Brač. Budući je teren strm, pogled se ne može zakloniti u niti jednom slučaju.

Zemljište se svojim južnim dijelom nalazi u zoni S-mješovita namjena pretežito stambena, a sjevernim dijelom u zoni R1-športsko rekreativna zona.

Pogodno je za gradnju urbanih vila.

Otok Hvar, kralj među dalmatinskim otocima, poznat je od Antike po svom važnom strateškom i nautičkom položaju, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti. Zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i ugodnim ljetima, domaćin je brojnim gostima, znanstvenicima i putnicima namjernicima koji, privučeni raskošnom mediteranskom prirodom koju industrija nije narušila, mogu uživati u svježoj ribi i visokokvalitetnim vinima.

U središnjem dijelu otoka Hvara smjestila se Jelsa, milovidna, čista, susretljiva i sklona gostima i putnicima. Omeđuju je dva najviša otočka vrha - na zapadu Sv. Nikola, a na istoku Hum. Na jugu je okružena brdima Vrh, Samotorac i Gozd, a sa sjeverne je strane brežuljak Burkovo štiti od sjevernih vjetrova.

Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV.

    Dozvole

    , Vlasnički list
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna